Warning: Use of undefined constant image_setup - assumed 'image_setup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/rangelwulff.com/public_html/blog/wp-content/themes/autofocusMRW/functions.php on line 576
Fotograf Rangel Wulff » Brisbane at night
RangelWulff.com topbanner

Brisbane at night

Rangel Wulff:

En fest er aldrig bedre end de mennesker man hænger med. Ikke mindst når man befinder sig i en helt ny by for første gang.

Jeg blev introduceret til nattelivet i Brisbane, Australien, af selveste salsaeventkongen i området Jean-Luc Lambs som jeg mødte første gang på et photoshoot til en salsafest. Jean-Luc er bagmand for en stor del af salsamiljøet på guldkysten. Han står blandt andet for Dou Dou Le dance camp.

Jeg tog mit kamera med ud i natten for at gemme de smukke mennesker jeg så. Som altid prøvede jeg at gemme den stemning der var rundt om folk, i stedet for blot at gengive hvordan de så ud.

- Rangel Wulff