Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/rangelwulff.com/public_html/blog/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot start session when headers already sent in /var/www/rangelwulff.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-mobilizer/wp-mobilizer.php on line 35

Warning: Use of undefined constant image_setup - assumed 'image_setup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/rangelwulff.com/public_html/blog/wp-content/themes/autofocusMRW/functions.php on line 576
Fotograf Rangel Wulff » Det Blå Skærs Hus i tusmørke
RangelWulff.com topbanner

Det Blå Skærs Hus
i tusmørke

Rangel Wulff:

Jeg er just vendt hjem fra familiens feriehus i det sydnlige spanien. Vi er ved ved fælles hjælp ved at etablere en hjemmeside for udlejning af Det Blå Skærs Hus (som min far så fint har kaldt det), så jeg tænkte jeg kunne prøve at fange det helt særlige lys der er i det top moderne hus der hylder den maueriske tradition til fulde.

Det er et smukt sted og jeg glæder mig til at lære huset endnu bedre at kende gennem årene så jeg kan fange endnu mere sjæl. Her er de første meldinger om lyset omkring huset.

- Rangel Wulff