RangelWulff.com topbanner

Det er bare
helt perfekte fotos!!!

Rangel Wulff:

Rytmisk center har haft svært ved at udleje deres store dansesal. De ringede derfor til mig for at få billeder der, for det første, kunne formidle lokalet som fysisk rum og for det andet kunne give inspiration til hvordan lokalet kunne være ramme for aktivitet og liv.

Da Torben Shipper, der er skoleleder, fik leveret billederne, kviterede han i første omgang med en kort email: “Det er bare helt perfekte fotos!!!

Budskabet var klart, men dog en meget kort besked i forhold til de timer der var lagt i arbejdet. Der kom dog sidenhen mere til: “Hej Mathias, nu sidder jeg lige og ser dine fotos igen. Jeg synes de er rigtig gode – meget stemningsfulde. Jeg tror vi skal snakke om at få dig en tur mere rundt i huset og fotografere fra flere undervisningssituationer, hvis du har lyst. Jeg snakker lige med afdelingslederne om det og vender tilbage.

Det gør mig glad når jeg kan mærke at jeg har løst opgaven bedre end hvad kunden havde håbet på. Her er et udpluk af billederne.

- Rangel Wulff