RangelWulff.com topbanner

Øjeblikket er alles,
men tolkningen er min

Rangel Wulff:

Hvad skal man svare til en en smuk og rosende kommentar som:
“wow… flotte billeder-… er det dine??? så er du altså ikke bare god men fantastisk….”

Det er nemlig et godt spørgsmål. Rent juridisk er det naturligvis mig der som knaptrykker “ejer” billedet. Men på et dybere plan i forholdet mellem fotograf, motiv og motivskabelse er det et godt spørgsmål. Som eventfotograf har jeg ofte end ikke skabt den situation der er på billedet. Er situationen ikke billedet? Og i så fald, er det bedste svar så ikke et “nej, det er ikke mine, det tilhører dem der er på billederne”. Jeg har godt nok trykket på knappen, men det ville være intet uden situationen.

Jeg tænkte lidt over det og kom frem til følgende svar:

Jeg ser hvert billede som en fortolkning af et øjeblik der var.
Øjeblikket er alles, men fortolkningen er min.

- Rangel Wulff