RangelWulff.com topbanner

Sambaøver
en dag der regner

Rangel Wulff:

Sambaskolen Carioca øver hver søndag på Kapelvej 44. Der er ikke så længe til karnevallet, så der er fuld gang i forberedelserne.

Salen som de øver i, får skodder for vinduerne så naboerne ikke kan nyde musikken, men det betyder også, at der er en let dunkel belysning i forhold til at tage billeder. Denne søndag var dog ekstra mørk og grå fordi det regnede.

Jeg besluttede at tage det som en udfordring. Et par skyer skal ikke stå i vejen for et par gode billeder.

Normalt ville et kamera prøve at få nok lys ind til at at gengive farverne korrekt, desværre med den bagside at bevægelserne ville blive uskarpe på grund af den lange lukketid.

Jeg satte alt på manuelt for at tweeke forholdet mellem lys og bevægelse. Billederne blev naturligvis for mørke i forhold til “virkeligheden” så postproduction var en udfordring.

Hvad gør man når alle forsøg på at ligne virkeligheden ikke slår igennem fordi farverne ikke rammer rigtigt? Man skaber sin egen virkelighed.

Hjernen er fantastisk til at vride i indtryk. I stedet for at ligge mig tæt op af de rigtige farver fik jeg billerne til at passe i deres egen verden. Beskuerens hjerne står så for at vende farverne til den oprindelige virkelighed.

- Rangel Wulff