RangelWulff.com topbanner

Skolehaver og nyt objektiv

Rangel Wulff:

Søndag var der fælles havegravning i skolehaverne ved bispebjerg. Det er et yderst sympatisk projekt hvor skolerne i ydre nordvest er gået sammen om at skabe et område hvor hver klasse har deres egen lille have. Den passer og plejer de mens de kan være vidner til hvordan naturen udfolder sig i løbet af året.

Jeg så det straks som en mulighed for at test mit nye 70-200 mm nikkor objektiv jeg havde fundet i den blå avis. Jeg har luret på det længe. Ikke mindst på grund af Ken Rockwell‘s rosende ord. Som eventfotograf må man have udstyret i orden, så man kan få de gyldne skud i kassen selvom man ikke står på første række.

Og det er ikke løgn når han skriver at det objektiv fanger hver en detaljer. Der er uden tvivl det bedste køb jeg har gjort længe. Døm selv her…

- Rangel Wulff